Oferte speciale

Nu este nicio oferta speciala in acest moment

Nu este nicio oferta speciala in acest moment

Nu este nicio oferta speciala in acest moment

Nu este nicio oferta speciala in acest moment

Nu este nicio oferta speciala in acest moment

Producatori

Info

Viziteaza site-ul IdeaGift Romania pe ShopMania

Set bijuterii India

Brățara este realizată pe lanț auriu vintage și este compusă din mărgele lacrimă negre, mărgele albe din lemn și mărgele portocalii fațetate.

Detalii


22,00 lei (TVA inclus)

by Diana

D001

Disponibilitate: Este în stoc

Adaugă la dorințe

Rating: 10.0/10 (1 voturi )

Set bijuterii India , 10.0 out of 10 based on 1 ratings

   Bijuteriile, de orice fel, sunt nelipsite ca accesoriu în vestimentația femeilor și au rolul de a ajuta la înfrumusețarea unei femei. Orice femeie dorește bijuterii pentru aș putea pune mai bine în evidență splendoarea, eleganța sau pur și simplu, anumite calități personale. Femeile care preferă bijuteriile handmade sunt autentice, stilate, inteligente, cu spirit intens și căutător, știu să își exprime personalitatea și sunt sigure pe valoarea lor.
   Bijuteriile handmade sunt accesorii de neprețuit, care crează dispoziții și punctează sentimente, care conferă o notă de originalitate și aduc un strop de culoare ținutei. Dacă setul exotic India, compus din brățară și cercei, vă face cu ochiul, nu vă gândiți dacă trebuie sau nu să îl aveți, MERITAȚI să îl aveți. Brățara este realizată pe lanț auriu vintage și este compusă din mărgele lacrimă negre, mărgele albe din lemn și mărgele portocalii fațetate. Brățara are închidere carabină aurie, iar cerceii realizați din aceleași mărgele au tortițe cu arc. În preț este inclusă o cutie pentru a putea fi făcut cadou.

 

zDeoarece este un produs lucrat manual, de la comandă până la livrare pot trece 2-3 zile. Acest produs este făcut la comandă și datorită naturii sale handmade, unele aspecte pot varia ușor, dar sunt cât mai apropiate ca imagine de fotografie. În unele cazuri se pot modifica culorile în funcție de preferință. De asemenea imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Precum știți, nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor.
zNu purtați bijuteriile când faceți curățenie, baie sau duș, deoarece diferiți compuși chimici existenți în produsele de curățare sau apă pot decolora, coroda sau afecta structura internă; nu acționați asupra lor brutal sau cu obiecte dure care le-ar putea zgâria sau sparge; nu le expuneți timp îndelungat la soare deoarece există riscul să își piardă luciul; scoateți-vă bijuteriile înainte de culcare; ștergeți-le de urmele de transpirație, parfumuri, loțiuni de corp, produse de machiaj, etc cu o cârpă moale de bumbac.

Lungime mărgele lacrimă: 2 cm

Diametru mărgele lemn: 2 mm

Diametru mărgele fațetate: 5 mm

Lungime brățară: 18 cm

Lungime cercei: 6,5 cm

Materiale: metal, lemn, acril


1 other products in the same category:


Cos  

Niciun produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plasare comandaReclama

Statistici Live

Total produse: 232
Produse active: 183
Produse inactive: 49
Produse la reduceri: 1

Utilizatori Online

Utilizatori Online: 10
Accesari azi: 484
Total accesari: 19251
IP-ul tau: 54.80.97.221

Newsletter