Categorii

Oferte speciale

Nu este nicio oferta speciala in acest moment

Nu este nicio oferta speciala in acest moment

Nu este nicio oferta speciala in acest moment

Nu este nicio oferta speciala in acest moment

Nu este nicio oferta speciala in acest moment

Producatori

Info

Viziteaza magazinul IdeaGift Romania pe ShopMania

Termeni si conditii


Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site(IdeaGift.ro) implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Pentru evitarea neintelegerilor va invitam sa cititi cu cea mai mare atentie.

UnixBlue LTD detinatorul IdeaGift.ro cât și firma parteneră SC Malkah SRL, își asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila catre clienti. Imaginile produselor afisate pe magazinul online (IdeaGift.ro) sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi uneori fata de produsul pe care-l prezinta, in functie de calitatea fotografiei pe care o trimiteti, sau de calitatea materialului pe care l-ati ales.

Totodata ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala in avans, prin mandat postal, plata cu cardul bancar sau PayPal. Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator. Sunteti de acord si acceptati ca: fara nici o notificare prealabila putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri.
Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau daca luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare.

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul pe o perioada determinata sau nedeterminata la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. 
Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Ne obligam sa nu facem publice si/sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal ale clientilor nostri. Sc Malkah SRL este inregistrata la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) în Registrul de evidență a prelucrarii datelor cu caracter personal cu nr. 26228.

Inregistrarea si parola
 

Inregistrarea, parola si comportamentul ca membru/utilizator al serviciilor si paginii IdeaGift.ro .
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si sa introduceti adresa de e-mail.
Orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat daca observati orice semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine.
In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la: informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinta ale utilizarii acestora.

Publicitate si legaturi cu alte site-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele : 
Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din,
dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre
dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.
Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Copyright (Drepturile de Autor)

Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea UnixBlue LTD / SC Malkah SRL. si al furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei UnixBlue LTD a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin de acord cu cele de mai sus.

Promotii si concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizam. 
Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. 
De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. 
Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Conditii de returnare

Noi ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati cadouri online de pe IdeaGift.ro. Daca nu sunteti incantat de cadourile cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
IdeaGift.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.
Totusi, deoarece multe dintre cadourile pe care le comandati de pe situl nostru (IdeaGift.ro) sunt produse personalizate doar pentru Dvs., IdeaGift.ro si implicit Unixblue LTD isi rezerva dreptul sa nu accepte nici o returnare . Va rugam ca in cazul produselor personalizate sa dati dovada de multa atentie, deoarece aceste produse fac exceptie de la returnari.

Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.
Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a 
informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.
Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. 
Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. 
Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este 
posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor din Marea Britanie si/sau Romania, cu respectarea legislatiei europene in materie de comert online.

ACCEPTATI SI INTELEGETI IN MOD EXPRES CA:

Nu oferim nici un fel de garantie (directa sau indirecta) ca: serviciul va fi potrivit cerintelor Dvs
Serviciul va fi neintrerupt, sigur si fara erori de orice fel
Calitatea informatiilor, datelor, imaginilor, produselor obtinute contra cost sau gratis prin intermediul serviciului va corespunde cerintelor si asteptarilor Dvs.
Serviciul poate fi intrerupt de catre proprietari sau administratori in orice moment fara nici o notificare prealabila si fara nici un fel de pretentie din partea Dvs.
Prin intermediul serviciului nu se ofera nici un fel de garantie sau certitudine altele decat cele in mod expres specificate in acesti termeni de oferire a serviciului
Sunteti direct si pe deplin responsabil pentru orice activitate si/sau continutul oricarei date, inforamtii, imagini text, inregistrari audio sau video sau a oricarei alte 
contributii pe care o faceti si/ sau o faceti disponibila si/sau o transmiteti in conditiile prezentilor termeni ai serviciului. 

Forta majora exonereaza de raspundere partea care o invoca in conditiile legii. Nu suntem responsabili in nici un fel, direct sau indirect, de orice natura ca urma a folosirii serviciului.


Cos  

Niciun produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plasare comandaReclama

Cautare AWB

    Fan Courier
    TNT
    GLS

Statistici Live

Total produse: 92
Produse active: 53
Produse inactive: 39
Produse la reduceri: 5

Utilizatori Online

Utilizatori Online: 1
Accesari azi: 673
Total accesari: 13090
IP-ul tau: 54.80.132.10

Newsletter