Oferte speciale

Nu este nicio oferta speciala in acest moment

Nu este nicio oferta speciala in acest moment

Nu este nicio oferta speciala in acest moment

Nu este nicio oferta speciala in acest moment

Nu este nicio oferta speciala in acest moment

Producatori

Info

Viziteaza magazinul IdeaGift Romania pe ShopMania

Bijuterie pentru mână Arabia

Această bijuterie pentru mână compusă din inel reglabil cu interior de cabochon atașat de o brățară cu închizătoare carabină este o piesă unică și un ”must have” pentru orice femeie nonconformistă.

Detalii


49,00 lei (TVA inclus)

by Diana

Disponibilitate: Este în stoc

Adaugă la dorințe

Rating: 7.2/10 (6 Voturi )

Bijuterie pentru mână Arabia , 7.2 out of 10 based on 6 ratings

   Bijuteriile, de orice fel, sunt nelipsite ca accesoriu în vestimentația femeilor și au rolul de a ajuta la înfrumusețarea unei femei. Orice femeie dorește bijuterii pentru aș putea pune mai bine în evidență splendoarea, eleganța sau pur și simplu, anumite calități personale. Femeile care preferă bijuteriile handmade sunt autentice, stilate, inteligente, cu spirit intens și căutător, știu să își exprime personalitatea și sunt sigure pe valoarea lor.
   Bijuteriile handmade sunt accesorii de neprețuit, care crează dispoziții și punctează sentimente, care conferă o notă de originalitate și aduc un strop de culoare ținutei. Această bijuterie pentru mână compusă din inel reglabil cu interior de cabochon atașat de o brățară cu închizătoare carabină este o piesă unică și un ”must have” pentru orice femeie nonconformistă. În preț este inclusă o cutie pentru a putea fi făcută cadou.

 

zDeoarece este un produs lucrat manual, de la comandă până la livrare pot trece 2-3 zile. Acest produs este făcut la comandă și datorită naturii sale handmade, unele aspecte pot varia ușor, dar sunt cât mai apropiate ca imagine de fotografie. De asemenea imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Precum știți, nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor.
zNu purtați bijuteriile când faceți curățenie, baie sau duș, deoarece diferiți compuși chimici existenți în produsele de curățare sau apă pot decolora, coroda sau afecta structura internă a pandantivului; nu acționați asupra lor cu obiecte dure care le-ar putea zgâria; nu le expuneți timp îndelungat la soare deoarece există riscul să își piardă luciul; scoateți-vă bijuteriile înainte de culcare; ștergeți-le de urmele de transpirație, parfumuri, loțiuni de corp, produse de machiaj, etc cu o cârpă moale de bumbac.

Diametru inel: 2,5 cm
Lungime brățară: aprox. 18 cm
Materiale: cabochon, bronz antic


13 other products in the same category:


Cos  

Niciun produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plasare comandaReclama

Statistici Live

Total produse: 121
Produse active: 86
Produse inactive: 35
Produse la reduceri: 2

Utilizatori Online

Utilizatori Online: 9
Accesari azi: 663
Total accesari: 13657
IP-ul tau: 54.224.102.26

Newsletter