Oferte speciale

Nu este nicio oferta speciala in acest moment

Nu este nicio oferta speciala in acest moment

Nu este nicio oferta speciala in acest moment

Nu este nicio oferta speciala in acest moment

Nu este nicio oferta speciala in acest moment

Producatori

Info

Viziteaza magazinul IdeaGift Romania pe ShopMania

Colier Ploaie argintie

Dacă acest colier sexy, realizat din lanțuri de culoarea argintului antic, mărgele din porțelan albe și închidere carabină, vă face cu ochiul, nu vă gândiți dacă trebuie sau nu să îl aveți, MERITAȚI să îl aveți.

Detalii


29,00 lei (TVA inclus)

by Diana

Disponibilitate: Este în stoc

Adaugă la dorințe

Rating: 10.0/10 (1 voturi )

Colier Ploaie argintie , 10.0 out of 10 based on 1 ratings

   Bijuteriile, de orice fel, sunt nelipsite ca accesoriu în vestimentația femeilor și au rolul de a ajuta la înfrumusețarea unei femei. Orice femeie dorește bijuterii pentru aș putea pune mai bine în evidență splendoarea, eleganța sau pur și simplu, anumite calități personale. Femeile care preferă bijuteriile handmade sunt autentice, stilate, inteligente, cu spirit intens și căutător, știu să își exprime personalitatea și sunt sigure pe valoarea lor.

   Bijuteriile handmade sunt accesorii de neprețuit, care crează dispoziții și punctează sentimente, care conferă o notă de originalitate și aduc un strop de culoare ținutei. Dacă acest colier sexy, realizat din lanțuri de culoarea argintului antic, mărgele din porțelan albe și închidere carabină, vă face cu ochiul, nu vă gândiți dacă trebuie sau nu să îl aveți, MERITAȚI să îl aveți. În preț este inclusă o cutie pentru a putea fi făcut cadou.


zDeoarece este un produs lucrat manual, de la comandă până la livrare pot trece 2-3 zile. Acest produs este făcut la comandă și datorită naturii sale handmade, unele aspecte pot varia ușor, dar sunt cât mai apropiate ca imagine de fotografie. De asemenea imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Precum știți, nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor.
zNu purtați bijuteriile când faceți curățenie, baie sau duș, deoarece diferiți compuși chimici existenți în produsele de curățare sau apă pot decolora, coroda sau afecta structura internă a pandantivului; nu acționați asupra lor cu obiecte dure care le-ar putea zgâria; nu le expuneți timp îndelungat la soare deoarece există riscul să își piardă luciul; scoateți-vă bijuteriile înainte de culcare; ștergeți-le de urmele de transpirație, parfumuri, loțiuni de corp, produse de machiaj, etc cu o cârpă moale de bumbac.

Diametre mărgele perle: 5 mm

Lungime lanț: 47 cm

Lungime lanț maxim (de la gât in jos): 20 cm

Materiale: metal, porțelan


30 other products in the same category:


Cos  

Niciun produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Plasare comandaReclama

Statistici Live

Total produse: 172
Produse active: 138
Produse inactive: 34
Produse la reduceri: 3

Utilizatori Online

Utilizatori Online: 14
Accesari azi: 432
Total accesari: 16124
IP-ul tau: 54.91.16.95

Newsletter