Promoções

Não há promoções neste momento

Não há promoções neste momento

Não há promoções neste momento

Não há promoções neste momento

Não há promoções neste momento

fabricantes

Info

Viziteaza site-ul IdeaGift Romania pe ShopMania

Bine ati venit la www.ideagift.ro

Noua tehnologie de gravare pe metal face posibila transpunerea fotografiilor si mesajelor pe pandantivele placate cu Rodium si Aur pentru obtinerea unei bijuterii personalizate. Cadouri deosebite, pandantivele personalizate starnesc mereu bucurie si surprindere in randul celor care le primesc. Unicitatea si valoarea pandativelor cadou sunt date de insasi fotografiile si gandurile gravate pe ele.

         Chipul celui drag, un prieten aflat departe, un moment unic in viata sau o amintire surprinsa printr-o fotografie transmite un mesaj cu valoare personala si sentimentala celui care il poarta. Pandantivul cu siguranta va da o nota de originalitate si unicitate purtatorului sau.

         Gravarea Fotografiei Principale pe partea din fata a pandantivului ales de Dvs, prelucrarea acesteia pentru obtinerea unei calitati deosebite a gravurii si un lant asortat sau un inel pentru chei (la alegere) sunt OFERITE GRATUIT la achizitionarea unui pandantiv. Pentru completarea pachetului va oferim posibilitatea gravarii unui mesaj la alegere pe spatele pandantivului.


Carrinho  

Sem produtos

Expedição 0,00 lei
Total 0,00 lei

Carrinho EncomendarReclama

Statistici Live

Total Products: 232
Active Products: 183
Inactive Products: 49
Products On Sale: 1

User Online

User Online: 10
Today Accessed: 484
Total Accessed: 19251
Your IP: 54.80.97.221

Newsletter